Sunday, December 12, 2010

Ritual dacic pentru vindecarea bolilor de stomac


Doamna Ilinca Teodor suferea de stomac. Atat de mari erau durerile, ca o incovoiau. Medicamentele nu-si faceau deloc efectul iar la analize, rana din stomac se marea de la o luna la alta. Pana la urma a inceput sa mearga si la biserica, sa se roage Maicii Domnului. Vazandu-i ravna, intr-una din zile, preotul aluat-o de-o parte si i-a prezentat o batrana vioaie. I-a spus:

“Acum Ilinca, sa te invete ea ce trebuie sa faci, pentru ca rugaciunile tale sa fie ascultate".

Si i-a explicat femeia pe indelete. A facut rost de cateva radacini de rostogol, o planta care traieste pe campurile unde pasc vite si care este plina de tepi. Radacinile se spala bine cu aghiazma, apoi se pun intr-un stergar alb. Timp de 3 saptamani, in fiecare duminica, se merge cu stergarul la biserica si se asculta Sfanta Liturghie, tinand in mana stanga radacinile, scoase din stergar, pentru a fi in contact direct cu palma. La sfarsitul slujbei, se iau 3 lumanari si se aprind la vii, spunand:

“Iau de la pamant planta si de la Dumnezeu leacul”.

Acasa, stergarul va fi tinut permanent linga o sursa de caldura. Dupa 21 de zile, radacinile se piseaza marunt si se pun intr-o sticla pana la ¾ din ea. Se toarna peste lcool de tara, de 40 – 50 de grade. Se lasa la macerat timp de 2 saptamani, agitand in fiecare zi. Sticla trebuie ferita delumana. Dupa cele 14 zile se strecoara continutul si se ia cate o lingura de 3 ori pe zi, inaintea fiecarei mese (cel putin 30 de minute).

Leacul vindeca bolile severe de stomac si regularizeaza metabolismul.

Atentie, leacul nu inlocuieste tratamentul recomandat de medic ci este complementar.

sursa razboiul nevazut

0 comments:

Post a Comment