Thursday, June 23, 2011

Root and Sacral Chakra HealingShare/Bookmark

Wednesday, June 22, 2011

360 Grade B1 tv - Mudrele. Argila Vindecătoare - partea 1 /5

mu

We Are All One Humanity Native American Elders Speaking About The Web Th...Share/Bookmark

Monday, June 20, 2011

Tata Pesi, «îngerul» copiilor», la terapie intensivă


Share/BookmarkSA NE RUGAM PENTRU EL, SA II TRIMITEM REIKI, FIECARE DUPA PUTERI...ACEST OM ESTE CU ADEVARAT UN INGER!!!

Profesorul doctor Alexandru Pesamosca (81 de ani) a operat cu succes circa 45.000 de copii. Alintat de pacienţi “tata Pesi”, medicul a fost internat, sâmbătă, la Spitalul Floreasca, cu o insuficienţă cardiacă şi renală.“Starea pacientului este stabilă deocamdată. E internat la terapie intensivă, unde e ţinut sub observaţie”, ne-a declarat, ieri, medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, din Capitală, unde e internat profesorul Alexandru Pesamosca.


Vestea că “tata Pesi”a fost internat a răvăşit mulţi oameni. Era de aşteptat. În aproape 60 de ani de carieră medicul a operat aproximativ 45.000 de copii! Nu refuza nici un caz, indiferent cât de grav părea. Când alţi doctori nu dădeau pacientului nici o speranţă, “tata Pesi” făcea medicina să pară floare la ureche.


Unui copil cu esofagul plin de tumori i-a înlocuit organul bolnav cu o porţiune de colon! Pacientul duce acum o viaţă normală. Unei fetiţe născută fără sfinctere, i-a improvizat părţile lipsă cu fâşii de muşchi de pe coapsă. După ani buni, era invitat la botezul copilului fostei paciente.


Cât a profesat, “tata Pesi” a fost “îngerul copiilor”. A format mulţi medici, însă a omis să aibă grijă de el. A ajuns să trăiască în fostul său cabinet de la Budimex, actualul Spital Marie Curie, acolo unde a lucrat din 1984, printre sute de scrisori de la pacienţi, albume foto cu copiii pe care i-a salvat, cărţi şi lucrări. Pentru că e unul dintre ctitorii bisericii din curtea Spitalului Budimex, Patriarhul Teoctist şi-a dat acordul ca Pesamosca să fie înmormântat în incinta lăcaşului.I-au murit doi băieţiSe spune că nu există durere mai mare decât atunci când un părinte îşi îngroapă copilul. Iar el, “îngerul copiilor”, a privit neputincios cum boala i-a măcinat cei doi fii, ambii fiind răpuşi de cancer. Mai are două fiice şi doi nepoţi. Nu a cerut nici un favor, deşi au existat multe persoane, majoritatea foşti pacienţi, care i-au oferit o locuinţă, fără nici o obligaţie. “Tata Pesi” a refuzat, preferând singurătatea fostului său cabinet.


Nu suportă şpăgileAlexandru Pesamosca nu suportă ideea de a da şpagă unui medic. “Cam toate spitalele sunt bântuite de păcătoşi d-ăştia. Doctori care se cred Dumnezeu. Pentru ei, toţi pacienţii sunt nişte gunoaie. Întind mâna să le ia plicul cu bani şi-apoi îi tratează în bătaie de joc”, se plângea “tata Pesi”, în 2009, într-un interviu acordat publicaţiei Formula As.

Citiţi în libertatea de mâine despre bolile de care suferă marii medici ai României

Dacă ai fost pacientul doctorului Alexandru Pesamosca, trimite-ne povestea ta, însoţită de datele de contact la adresa subiecte@libertatea.ro

Frica Noastra Cea Mai Profunda ( cunoasterea antica spirituala )


Povestioara: ""Frica Noastra Cea Mai Profunda"

Frica noastra cea mai profunda nu este ca am fi neadecvati. Frica noastra cea mai profunda este ca suntem puternici peste masura. Lumina din noi ne inspaiminta mai mult decat intunericul. Ne punem intrebarea: cine sunt eu ca sa fiu stralucitor, minunat, talentat, fabulos? De fapt, cine esti tu sa nu fii toate acestea? Esti copilul lui Dumnezeu.

Faptul ca te simti nesemnificativ nu va schimba lumea. Nu este nimic inaltator in a te micsora pentru ca ceilalti sa nu se simta siguri in preajma ta. Cu totii avem menirea de a straluci, asa cum fac copiii. Ne-am nascut pentru a manifesta gloria lui Dumnezeu care se afla in noi. Nu se afla numai in unii dintre noi; se afla in fiecare dintre noi.

Si pe masura ce lasam lumina din noi sa straluceasca, inconstient daruim celorlalti permisiunea de a face acelasi lucru. Pe masura ce ne eliberam de propria noastra frica, prezenta noastra ii elibereaza automat pe ceilalti."
Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Sunday, June 19, 2011

You Are Rich - Money Beyond Belief - EFT with Brad YatesShare/Bookmark