Saturday, July 2, 2011

EFT-Uluitoarea metodă vindecătoare ajutătoare universalăShare/Bookmark

Friday, July 1, 2011

FILMUL DE WEEKEND-Volkodav 2006 Wolfhound "Волкодав" Subs (ENGLISH, RO, SP, FR, POB, RU, B...


cybershamans-politia karmica a falsilor guru: FILMUL DE WEEKEND-Volkodav 2006 -FULL MOVIE HERE

Medicii, deochiul si exorcizarea


Share/Bookmark
De putina vreme, medicii au reusit sa gaseasca o metoda pentru a trata victimele atacurilor energetice nocive de tipul deochiului sau facaturilor, descintecelor rele etc. Metoda se bazeaza pe bioenergie, dozata si aplicata riguros, stiintific.

In vremurile acestea tulburi si stranii, aparatura medicala sofisticata – lasere, tehnica cuantica etc. – coexista pasnic cu specialistele in descintece de alungare a deochiului si altor rele.

Ce se stie despre deochi

Despre natura acestui rau – deochiul, descintecele rele etc. – se cunoaste insa prea putin. Dusmanul nevazut si nestiut este insa de doua ori mai periculos!

Cum putem sti ca sintem victimele unei agresiuni energetice

Conan Doyle, autorul aventurilor marelui detectiv Sherlock Holmes, a fost un vestit medium. El a emis cel dintii teoria existentei in corpul uman a ceva, numit de el ectoplasma (in greaca veche, prefixul ecto inseamna exterior).

Prin natura sa, ectoplasma constituie un fel de cheaguri energetice, generate de emotiile negative. Ele sint emise din anumite zone ale creierului uman, cind acesta se afla in anumite stari: iritare, oboseala sau neliniste. Zonele responsabile de producerea ectoplasmei au fost identificate de neurologi si neurofiziologi abia acum citeva decenii.

Cind aruncam o vorba rea, o formulare nelalocul ei, nu ne gindim niciodata in ce se poate transforma aceasta pentru cei din jur si, cu atit mai putin, ce se petrece cu noi. N-ar strica insa sa putem vedea!

Ce sint klasterii

Cind omul este furios, suparat sau puternic ofensat, din ochi ii ies un fel de germeni energetici, numiti klasteri. Acestia sint incarcati cu un gind sau o emotie distrugatoare, care uneori poate chiar ucide.

Formatiunile de ectoplasma agresiva patrund in corpul victimei, de cele mai multe ori prin chakra de la baza gitului (Vishudha) sau prin cea din zona splinei si a pancreasului (numita Svadhishthana). Aceasta reprezinta, de fapt, agresiunea energetica numita deochi sau facatura.

Efectele patrunderii ectoplasmei in organismul victimei

Victima isi pierde echilibrul sufletesc, simte o apasare permanenta a unei senzatii de disperare, de situatie fara iesire; apatia alterneaza cu o impulsivitate maladiva. Metabolismul si schimburile energetice sint date peste cap, tensiunea arteriala a victimei scade, ca si metabolismul, bolile cronice (daca exista) se acutizeaza.

In final, omul agresat de ectoplasma isi pierde puterile, se stinge, abandoneaza orice lupta pentru existenta. Victima simte ca i se intimpla ceva de neinteles, dar nici macar nu incearca sa scape din virtejul care o trage la fund. Pina si medicii au fost neputinciosi aici, pina de curind.

Cum isi gaseste klasterul victima

Cel ce este victima deochiului, spre exemplu, va trebui sa fie recunoscut de agresorul sau, care trimite asupra victimei furia-i ucigatoare: ori isi cunoaste victima, ori i-a vazut chipul sau cel putin imbracamintea (camasa, spre exemplu).

Deochiul este, de obicei, de doua feluri: cu intentie sau neintentionat; exista insa cea mai surprinzatoare dintre variantele posibile. Iata un exemplu mai mult decit graitor: medicul-specialist remarcabil in bioenergie care a inventat, de fapt, metoda de extragere a ectoplasmei agresive (numele extraordinarului specialist este Ludmila Serebrennikova) s-a intilnit cu un caz fara precedent.

O femeie a implorat sa-i fie extras raul care o chinuia si ectoplasma a inceput sa iasa... si a tot iesit, timp de opt zile, fara intrerupere! Este pur si simplu un mister cum de a putut supravietui cu o asemenea cantitate de energie negativa, practic mortala, in organism! Acesta a fost un caz de autodeochi, care ii afecteaza pe cei extrem de inraiti (care se sufoca de furie) sau persoanele extrem de sensibile la jigniri si foarte suparacioase (sa ne amintim sugestiva expresie jignit de moarte).

Modul de actiune a klasterelor

Cind isi atinge tinta, puterea ucigatoare a klasterelor este data de informatia negativa, foarte agresiva, pe care o contin. Ajuns in corpul victimei, klasterul ii distruge treptat organismul cu vibratiile sale negative, absorbind potentialul informational si emotional al victimei, pe care-l inlocuieste cu propriul program distructiv. De fapt, aceasta este cauza imbolnavirii victimei.

In cazul prezentat anterior, victima s-a otravit cu propriul venin. De regula, asa se manifesta oamenii foarte rai, plini de venin, in jurul carora se produce un gol – toti se feresc sa se afle in preajma lor, iar daca sint obligati totusi sa o faca, sfirsesc prin a se imbolnavi.

Femeia aceea era furioasa nu pe cineva sau pe ceva anume, ci pe tot si toate: starea vremii, drumurile, familia, colegii, viata, in general! O parte din cantitatea imensa de energie negativa degajata ajunge la cei din preajma, dar cea mai mare cantitate ramine blocata in propriul organism al celui ce degaja energia negativa. Asa a patit si femeia despre care este vorba.

Rautatea constituie factorul cel mai nociv

Pericolul cel mai mare il constituie rautatea si nu starea de nervozitate.

Rautatea, ura, agresivitatea si jignirea, ofensele produc cele mai mari daune.

Emotiile – spaima, agitatia – nu sint decit reactii ale creierului la o situatie concreta, pe cind deochiul si agresiunea energetica sint consecinte ale unui atac premeditat. Daca atacatorul ii spune victimei: Sa te loveasca infarctul, klasterul trimis de el se va orienta cu precizie spre inima celui vizat.

De fapt, totul se petrece dupa principiul "Unde-i ata mai subtire, acolo se rupe", caci in zona organului bolnav sau doar slabit se formeaza o zona de vid energetic. Iar aici, dupa numai 7 minute, klasterul invadator incepe sa se inmulteasca, iar cind raul s-a multiplicat, atacul va fi si mai puternic.

Cine este mai expus la deochi

De obicei, cei mai expusi sint oamenii tematori, care se tem de umbra lor, cei prea banuitori, nervosi sau excesiv de prudenti. Gindindu-se intr-una la posibilele pericole, ei nu traiesc cu motoarele in plin, si de aceea nu pot si nu stiu sa se apere.

Totusi, nu ar trebui sa ne temem chiar atit de mult: cu cit pericolele sint mai mari, cu atit sansele de a scapa cu bine cresc. De ce? Pentru ca in situatiile-limita este mobilizat
subconstientul, care nu prea stie ce este teama, in schimb are solutii pentru toate pericolele si necazurile.

Jignirea, ofensa – mai nociva decit agresiunea

Bucuria o impartim cu toti cei dragi, pe cand supararea si jignirea se ascund in strafundurile fiintei noastre, atingand concentratii monstruoase de energie negativa. Supararea si jignirea ucid, incet dar sigur!
Uneori insa poate ucide si dintr-o data! Iata un caz autentic.

O doamna si un domn, fosti colegi de scoala, s-au intilnit dupa multi ani cu totul intimplator, au vorbit citeva minute, si-au impartasit noutatile si s-au despartit cu o sarutare colegiala pe obraz.

Numai ca scena a fost vazuta de un prieten de familie care a amenintat-o pe doamna ca ii va povesti totul sotului ei, daca nu va accepta o partida de amor cu el, prietenul intransigent al sotului. Ne putem imagina indignarea, furia si tot ce a simtit biata femeie, persoana decenta, serioasa si plina de bun simt! Mai ales ca a doua zi, asa-zisul prieten era invitat impreuna cu sotia lui la doamna acasa!

Iata insa ca a doua zi, dis-de-dimineata, sotia ticalosului a dat telefon si a comunicat moartea subita a sotului ei: mergind pe strada, acesta a cazut si... gata, era mort! La autopsie nu s-a constatat nici infarct, nici congestie cerebrala, nici emotie, nimic. Propria-i ticalosie asociata cu urarile femeii indignate de nerusinare si ticalosia lui, sau cine stie ce l-au ucis. A primit ce a meritat.

Cum se explica ectoplasma

Pentru eliminarea raului sant necesare cateva sedinte la medicul- bioterapeut. Procesul este treptat: se elimina mai intii ectoplasma din straturile superficiale, de la exterior, apoi cea din straturile profunde.
Este nevoie de timp pentru a elimina intreaga cantitate de energie daunatoare, negativa.

Unii dintre cei afectati resimt dureri, altii – doar un disconfort moderat. Unii striga, profereaza injurii, altii se vaita, gem, iar uneori vindecatorul se transforma intr-un traducator al senzatiilor si proceselor ce au in loc in organismul bolnavilor (la fel ca cei exorcizati, Doar ca acolo, fiind vorba de slujba tinuta de preoti cu har, strigatele le scot doar cei exorcizati).

In timpul sedintei medicul trebuie sa fie atent ca ectoplama sa nu patrunda in alte persoane. Pentru a o distruge, se folosesc luminari aprinse, iar dupa sedinta, vindecatorul trebuie sa bea o cafea (sau putin vin rosu) si sa manance ciocolata, acestea alungind ectoplasma.

Totusi, cel mai bun remediu este sa nu ne dam batuti de greutati, sa nu ne infuriem, sa nu jignim si sa nu ne consideram jigniti din orice. Viata e o lupta continua, zi-de-zi, pe doua mari fronturi, una cu noi insine - incercand mereu sa ne depasim conditia pastrand echilibrul, si alta cu restul lumii, pastrand echilibrul prin respectul fata de noi si fata de tot ceea ce ne inconjoara.

De asemenea, nu trebuie sa fim mereu suparati, mohoriti si acriti. Calmul si optimismul ne vor fi un ajutor nepretuit, astfel incit nu vom reprezenta o prada usoara pentru ochiul rau si gandurile urate ale nimanui.


AM PRIMIT ACEST ARTICOL INTERESANT PE EMAIL,D ACA CINEVA STIE SURSA VA ROG SA MI-O COMUNICATI...


Thursday, June 30, 2011

Chinese Health qigong - YiJinJing 1Share/Bookmark

Celulele stem, miracolul reîntineririi şi rasayanade Alex Ionescu

Unul din cele mai fascinante fenomene în natură este crearea dintr-o singură celulă (oul fertilizat) a unui întreg organism, compus din sute de tipuri de celule cu funcţii şi caracteristici total diferite. Şi aceasta doar dintr-o singură celulă... Nu este acesta un mister?

Cum de ştiu toate celulele organismului să se specializeze exact în direcţia necesară? Cum de ştiu celulele organismului să se diferenţieze exact la momentul la care trebuie, în timpul dezvoltării fătului în uter, pentru a da naştere organelor şi ţesuturilor noului organism?


Teoria câmpurilor morfogenetice elaborată de Rupert Sheldrake explică modul în care în cadrul fiecărei specii formele caracteristice fiecărui organ şi chiar învăţămintele primare pentru supravieţuire sunt conservate, în câmpuri energetice denumite câmpuri morfogenetice sau câmpuri morfice.

De asemenea, orice nouă învăţătură pentru supravieţuire dobândită de diferiţi indivizi din cadrul speciei se înregistrează în aceste câmpuri morfice, şi sunt transmise de la o generaţie la alta – aspect care a fost dovedit de Sheldrake prin multiple experimente ştiinţifice riguroase.

Conform teoriei lui Rupert Sheldrake, fiecărei forme a unui sistem viu îi corespunde un câmp morfogenetic caracteristic. Iar fiecare specie se poate spune că are un anumit set de câmpuri morfice care sunt stabile în timp, şi se păstrează atât timp cât specia respectivă există pe pământ.

Adică fiecare generaţie a unei specii de plante sau animale sau chiar umană, va avea aceeaşi formă generală, va fi compusă din aceleaşi ţesuturi care vor avea aceeaşi componenţă, iar capacitatea de supravieţuire va fi mai mare decât la generaţiile anterioare deoarece au „moştenit” toate învăţăturile lor în acest sens.

Aşa cum asocierea unui sistem material cu câmpul său gravitaţional depinde de masa sistemului, asocierea sa cu câmpul electromagnetic depinde de sarcina sa electrică, tot astfel asocierea unui sistem biologic cu câmpul său morfogenetic depinde de forma sa.


Totuşi cum se poate ca dintr-o celulă să se formeze atât de multe alte tipuri de celule? Prin diviziunea binară succesivă a oului fertilizat, în care celula respectivă dă naştere la două celule, iar acestea la rândul lor fiecare la alte două celule, etc., dintr-o singură celulă-ou se formează o mică masă de celule.

Aceste celule poartă numele de celule stem şi au două caracteristici importante: se pot divide neîntrerupt fără să îşi piardă calităţile şi fără să se transforme în alte tipuri de celule prin aceste diviziuni, şi în acelaşi timp sunt totipotente – adică pot da naştere oricărui tip de celule din organism.

Celulele stem sunt un fel de pălărie magică a magicianului, din care se poate scoate orice este necesar pentru formarea organismului adult. Embrionul are o proporţie mare de astfel de celule, celulele stem embrionare, care vor da naştere tuturor ţesuturilor viitorului organism. Aceste celule există şi în organismul adult, dar sunt într-un număr mult mai mic.

Cercetările în acest domeniu au crescut pe baza descoperirilor realizate de cercetătorii canadieni Ernest A. McCulloch şi James E. Till în anii 1960. Celulele stem intervin în reînnoirea ţesuturilor care este mult mai lentă la adult decât la organismul în creştere al copilului, şi la repararea ţesuturilor când apar diferite afectări structurale grave – cum ar fi spre exemplu infarctul de miocard.

Experimental s-a arătat că în momentul în care se produce un infarct de miocard, celulele stem locale şi chiar cele aflate la distanţă – dar acestea vor migra întâi spre zona afectată, încep să se dividă şi să dea naştere la celule specifice muşchiului cardiac, pentru a se reface zona distrusă prin infarct.

Astfel, prin studierea în laborator a calităţilor acestor celule miraculoase, s-a ajuns la concluzia că medicina ar putea să se transforme radical prin utilizarea lor în diferite terapii. S-a observat că prin crearea anumitor condiţii de creştere, celulele stem dau naştere diferitelor tipuri de celule specific în funcţie de aceste condiţii.


S-a observat că prin obţinerea de diferite tipuri de celule sănătoase din celulele stem, pot fi ajutaţi bolnavi cu diferite boli cronice sau degenerative cum ar fi diabetul zaharat dependent de insulină, osteoartrita, hepatita, ciroza, arsurile, distrofia musculară, atacul cerebral, boala Alzheimer, scleroza multiplă, bolile hematologice congenitale, leucemiile, imunodeficienţele.

Bucuria descoperirii calităţilor acestor celule constă în faptul că se pot obţine celule care pot reface anumite ţesuturi afectate ale unui bolnav pornind chiar de la celulele stem ale bolnavului respectiv, ceea ce nu va mai expune persoana respectivă la fenomene de reacţie imună faţă de orice alt tip de transplant care i-ar fi necesar şi s-ar realiza de la o altă fiinţă umană.

La ora actuală se practică auto-transplantul de celule stem hematopoietice, pentru diferite afecţiuni hematologice.


În 1998, la workshop-ul susţinut de National Science Foundation s-a adoptat conceptul de inginerie tisulară, prin care se desemna o ştiinţă interdisciplinară şi multidisciplinară care aplică principiile ingineriei şi ale ştiinţelor vieţii pentru creşterea şi dezvoltarea de ţesuturi şi organe (substituenţi biologici) necesare diferitelor operaţii de transplant. Aceste preocupări au dat naştere unei noi ramuri medicale: medicina regenerativă.

Pentru crearea de ţesut nou, necesar în cele mai multe cazuri restaurării unui ţesut sau organ lezat sau cu funcţionalitate redusă, ingineria tisulară a găsit trei modalităţi: 1.creşterea în laborator a fragmentului de ţesut sau organ necesar, pornind de la celulele stem ale pacientului, 2. infuzia în zona afectată de factori care să stimuleze celulele stem şi astfel regenerarea să fie accelerată, 3. injectarea de celule stem în zona afectată.

S-au realizat multiple experimente pentru a se proba eficacitatea fiecărei metode. Pentru zone mari de ţesut afectat, cum ar fi spre exemplu în cazul arsurilor întinse, cu siguranţă este necesară creşterea în laborator a ţesutului respectiv, pornind de la celulele stem ale pacientului. Cercetările referitoare la aceste aspecte s-au realizat şi se realizează atât pe pământ cât şi pe diverse staţii orbitale.

S-a reuşit creşterea unor fragmente de cartilaj uman în laboratoarele din spaţiu. Se doreşte cunoaşterea şi a influenţelor pe care microgravitaţia le are asupra ţesuturilor organismului uman.


Anul acesta, în luna octombrie, s-a acordat premiul Nobel pentru medicină şi fiziologie grupului de cercetători Mario Capecchi, Martin Evans şi Oliver Smithies pentru munca lor în domeniul ingineriei genetice aplicate celulelor stem embrionare murine.


Amploarea care a luat-o în ultimii ani preocuparea pentru diferitele aplicaţii ale celulelor stem se observă atât în acordarea premiului Nobel 2007 anumitor cercetări realizate în acest domeniu cât şi prin organizarea celui de-al doilea Congres European de Celule Stem şi Medicină Regenerativă.

Printre primele subiecte discutate la acest congres s-au numărat şi cele privind utilizarea celulelor stem în dezvoltarea medicamentelor şi modul în care ajută tehnologia cu celule stem la procesul descoperirii de noi medicamente. Bineînţeles firmele farmaceutice nu puteau să ignore aşa o oportunitate de a-şi creşte eforturile de sporire a producţiei.


În tradiţia milenară a medicinei tradiţionale indiene, ayurveda, medicina regenerativă era şi este una din cele opt ramuri principale şi poartă numele de rasayana – mai este cunoscută ca parte a medicinei care se ocupă de reîntinerire. Rasayana – ca acţiune de reîntinerire, aspect care depăşeşte cu mult acţiunea de simplă regenerare, cuprinde în special terapii cu plante medicinale care induc specific această acţiune.

Rasayana înseamnă şi calea de a atinge o vitaliate excelentă, care se poate concretiza în longevitate, memorie, inteligenţă, tinereţe, voce excelentă, forţă optimă a organismului şi organelor de simţ, respectabilitate şi strălucire. Literal rasayana înseamnă “calea sevei” – cea care conduce la hrănire, restabilire şi echilibrarea funcţiilor organismului.


Chiar dacă până la ora actuală nu au fost realizate testări în laborator care să demonstreze la nivel celular şi molecular cum acţionează remediile rasayana, se poate înainta ipoteza că acestea stimulează şi menţin funcţionalitatea celulelor stem – resursa fiecărui organism de reînnoire celulară.


Diferenţa dintre medicina tradiţională şi medicina alopată constă în contribuţia volitivă a pacientului la propria însănătoşire şi caracterul holistic al primeia faţă de atitudinea pasivă a pacientului pe parcursul însănătoşirii şi caracterul partiţionat al celei de-a doua.

Terapiile rasayana au în vedere întreaga bunăstare şi reîntinerire a organismului, deşi există şi remedii particulare pentru diferite organe şi sisteme, pe când terapiile care utilizează celulele stem au în vedere strict zona afectată.


Termenul rasa are mai multe înţelesuri, cum ar fi: gust, esenţă, aromă, sevă şi emoţie, dar nu este limitată la nici una dintre acestea. În procesele terapeutice rasa se referă mai ales la conservare, transformare şi revitalizare. Rasa hrăneşte corpul, stimulează imunitatea şi ajută la menţinerea corpului şi a minţii în stare optimă.

Conform scrierilor clasice în domeniul ayurvedei, terapiile rasayana conferă multe avantaje organismului: stoparea îmbătrânirii, creşterea inteligenţei, memoriei, forţei, tinereţii, dulceţei vocii, vigorii, hrănirea sângelui, limfei, ţesuturilor muscular, adipos şi reproducător, prevenind astfel afecţiunile degenerative şi bolile, imbunătăţirea proceselor metabolice, stare optimă a organismului şi organelor de simţ, creşterea rezistenţei naturale la infecţii, învigorarea organismului prin menţinerea echilibrului optim între anabolism şi catabolism.


Rasayana descrie prepararea de remedii pe bază de plate medicinale, pentru promovarea tinereţii, a vigorii stării de sănătate fizice şi mentale, şi pentru o stare de fericire continuă. Plantele rasayana sunt extrem de compliante cu administrarea zilnică şi prezintă o eficacitate foarte mare.

Dintre cele mai utilizate plante în remediile rasayana menţionăm: Bala (Sida cordifolia), Kashmari (Gmelina arborea), Varahi (Withania somnifera), Pipalli (Piper longum), Usturoiul (Alyum sativum), Haritaki (Terminalia chebula), Brahmi (Bacopa monieri), Vacha (Acorus calamus), Shankapushpi (Convolvulus pluricaulis), Guggul (Cominphora mukul), Amalaki (Emblica officinalis), Guduchi (Tinospora cordifolia), Ballataka (Semicarpus anacardium), Punarnava (Boerrhevia diffusa), Shatavari (Asparagus racemosus).

Rasayana poate, prin cercetările făcute pe celulele stem, să dobândească o explicaţie ştiinţifică foarte concretă. Deschiderea oamenilor de ştiinţă către ştiinţele tradiţionale şi către viziunea holistică pe care toate tradiţiile medicale străvechi o promovau, va aduce un nou suflu cercetărilor ştiinţifice, şi o înţelegere mult mai profundă a ceea ce natura încearcă să ne zică de mult timp.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Bibliografie:
1. The Nobel Prize in Physiology or Medicine 2007. Nobelprize.org. Retrieved on 8 October 2007.
2. Adewumi O, Aflatoonian B, Ahrlund-Richter L, et al (2007). "Characterization of human embryonic stem cell lines by the International Stem Cell Initiative". Nat. Biotechnol. 25 (7): 803-16.
3. Wu DC, Boyd AS, Wood KJ (2007). "Embryonic stem cell transplantation: potential applicability in cell replacement therapy and regenerative medicine". Front. Biosci. 12: 4525-35.
4. Jiang Y, Jahagirdar BN, Reinhardt RL, et al (2002). "Pluripotency of mesenchymal stem cells derived from adult marrow". Nature 418 (6893): 41-9.
5. Barrilleaux B, Phinney DG, Prockop DJ, O'Connor KC (2006). "Review: ex vivo engineering of living tissues with adult stem cells". Tissue Eng. 12 (11): 3007-19.
6. Gardner RL (2002). "Stem cells: potency, plasticity and public perception". Journal of Anatomy 200 (3): 277-82.
7. Lindvall O (2003). "Stem cells for cell therapy in Parkinson's disease". Pharmacol Res 47 (4): 279-87.
8. Goldman S, Windrem M (2006). "Cell replacement therapy in neurological disease". Philos Trans R Soc Lond B Biol Sci 361 (1473): 1463-75.
9. Wade N (2006-08-14). Some Scientists See Shift in Stem Cell Hopes New York Times. Retrieved on 2006-12-28.
10. http://abcnews.go.com/Health/wireStory?id=3307505
11. http://www.sciam.com/article.cfm?articleID=0008B8F9-AC62-1C75-9B81809EC588EF21&pageNumber=4&catID=4
12. Shostak S (2006). "(Re)defining stem cells". Bioessays 28 (3): 301-8.
13. Cyranoski D (2007). "Simple switch turns cells embryonic". Nature 447 (7145): 618-9.
14. Lisa E. Freed, Robert Langer, Ivan Martin, Neal R. Pellis, and Gordana Vunjak-Novakovic
“Tissue engineering of cartilage in space”, PNAS 1997, 94: 13885-13890.

Share/Bookmark

MUSICAL RAPTURE - A Healing Gift to HumanityShare/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Wednesday, June 29, 2011

Advice from Lama Zopa Rinpoche for Cancer Patients...

CHOKYI GYALTSEN CENTER: Advice from Lama Zopa Rinpoche for Cancer Patients...: "This is my advice regarding another method to deal with cancer, as well as the normal way involving operations and medicine. This method is ..."

Share/Bookmark

The Five Jambhala Wealth Gods

tantramantras: The Five Jambhala Wealth Gods

Share/Bookmark

AYUR VEDA

Ayurveda stiinta autovindecarii

Share/Bookmark

BIBLIOTECA SPIRITUALA


Book & Candle Comments
~Magickal Graphics~
1-Energia Universala-Bedri Cetin2-Dr. Aurel Popescu-Balcesti-Judecata de apoi

3-Viata secreta a plantelor-Peter Tompkins & Christopher Bird4-Un curs in miracole-Keneth Wapnick5-Inteligenta materiei-Dtru Ctin Dulcan6-Lacasurile secrete ale leului-G.H. Williamson7-Hrana vie-Ernest Gunther8-Efectul de piramida-Paul Liekens9-Shiatsu-Toru Namikoshi10-Tao-Carte de medicina traditionala chineza-Daniel Reid11-Kundalini-Gophi Krishna12-Yoga-Tufoi13-Recurs la feminitate-Odette14-Conversatii cu Dumnezeu-vol1-N.D. Walsch15-Conversatii cu Dumnezeu-vol2-N.D.Walsch16-Conversatii cu Dumnezeu-vol3-N.D.Walsch17-Viitor cu cap de mort-R. Cinamar18-12 zile-O initiere secreta-R. Cinamar19-Meditatia-cunoasterea de sine-Osho20-Meditatia - Calea Perfecta-Osho21-Profetul-Kahlil Gibran22-Corespondenta Lui Rawn Clark La Cartea Initiere in Hermetism23-Viata dupa viata-Raymond Moody24-In Zarea Nemuririi-Mulford Prentice25-Hermann Hesse - Calatoria Spre Soare-Rasare26-Frabato Magicianul-Franz Bardon27-Transmisiunile Semintiei Stelare-Ken Karey28-Misterul Din Egipt-Radu Cinamar29-Iubire Fara Conditii-Paul Ferrini30-Cartea Alba31-Puterea Prezentului-ECKHART TOLLE32-Spiritul samanic-Kenneth Meadows33-Egiptul Secret-Paul Brunton34-Viitor Deja Prezent Vol 1-Octavian Tiganus35-Viitor Deja Prezent Vol 2-Octavian Tiganus36-Linistea Inimii-Paul Ferrini37-Alchimistul-Paulo Coelho38-Karma Pura-Lazarev39-Iubirea-Lazarev40-Privire in viitor-S.N. Lazarev41-Raspunsuri la intrebari-Lazarev42-Trepte Catre Divinitate-Lazarev43-Transcenderea fericirii-Lazarev44-Latura activa a infinitatii-Carlos Castaneda45-Calatorie La Ixtlan-Carlos Castaneda46-Cararea Imparatiei-Arsenie Boca47-Viata si invataturile maestrilor Vol 1-Spalding48-Viata si invataturile maestrilor Vol 2-Spalding49-Viata si invataturile maestrilor Vol 3-Spalding50-Viata si invataturile maestrilor Vol 4-Spalding51-Viata si invataturile maestrilor Vol 5-Spalding52-Initiere in Hermetism-Frantz Bardon53-Astrologia ezoterica-Alexandru Nicolici54-Culegere de Conferinte Spirituale- Antony Mello55-Casatoria perfecta-Samael Aun Weor56-Un pamant nou-Eckhart Tolle57-Ramana Maharishi-Cautarea Sinelui58-Samael Aun Weor-LIGURDA59-Samael Aun Weor-Cei Trei Munti60-Mantak Chia - Secretele Taoiste Ale Iubirii61-Dr Raza Kapoor ~ Ayurveda, Tratat de Terapie (I)62-Dr Raza Kapoor ~ Ayurveda, Tratat de Terapie (II)63-ARTA de a TRAI-Meditatia Vipasana-Goenka64-Alexandra Dumitriu-Al Patrulea Mag Vol 165-Alexandra Dumitriu-Al Patrulea Mag Vol 266-Arta Razboiului Psi de Ovidiu Dragos Argesanu67-Paulo Coelho-Jurnalul unui mag68-Paulo Coelho - Unsprezece Minute69-Manuscrisul Mariei Magdalena70-Viata maicutei Veronica(vol 1)71-Viata maicutei Veronica(vol 272-Aivanhov-Puterea gandului73-Aivanhov-Misterele lui Yesod74-Gregg Braden-Efectul Isaia75-Stephen La Berge-Explorarea viselor lucide76-Alberto Villoldo-Cum sa te vindeci77-Paolo Crimaldi - Terapia Karmica78-Renee Taylor - Secretul sanatatii tribului HUNZA79-Constantin Gheorghita - Terapie Spirituala80-Eric Pearl - Reconectarea81-Testamentul dacilor82-Pelerinul rus83-Aryana Havah - Cristofor - magul din Carpati84-Aryana Havah-INUAKI Reptilianul din Mine85-Aryana Havah-INUAKI Reptilianul din Mine-Cartea a II-a86-Aryana Havah-Viata Pe Pamant ... Incotro87-Florin Gheorghita - Fenomenul Valentina88-ARTA VISATULUI de CARLOS CASTANEDA89-Jasmuheen - A Trai Cu Lumina90-Paul Ferrini - Cum Sa Cream o Relatie Spirituala91-Marc de Smedt - Tehnici de Meditatie Si Practici a Trezirii Spirituale92-Ridicarea Casatoriei La Inaltimea de Taina Pr Arsenie Boca93-Luule Viilma-Sa Stagnezi Sau Sa Evoluezi94-Rudolf Breuss -Tratamentul Total Al Cancerului95-RADU CINAMAR-Pergamentul Secret96-Ierom. Ghelasie Gheorghe-Medicina Isihasta pentru cei grav bolnavi97-Luule Viilma - Alunga Raul Din Tine98-Neville Goddard - Puterea constiintei99-Neville Goddard-Imaginatie trezita & Cautarea100-Daniel Menrath-Dieta vietii101-Invataturile calugarului Mihai102-Leacuri magice din Carpati103-Tantra - Revelarea Radacinilor Sufletului104-F. W. Bailes-Puterea Tamaduitoare a Mintii105-Max Gerson - O TERAPIE NATURALA EFICIENTA pentru tratarea CANCERULUI si a altor BOLI GRAVE106-NisargadattaMaharaj - Eu Sunt Acela
107-Dinu Valentin-Destul108-Medicina Cosmica109-Traci,Brian - Succesul in Viata110-Michael Odoul-SPUNE-MI UNDE TE DOARE111-Cartea de Vise - Emanuel Swedenborg112-Allan Kardec - Cartea Mediumilor113-Joseph Murphy-Puterea Extraordinara a Subconstientului tau114-Robert Enright -Cum Sa Daruiesti Iertarea115-Bruce Lipton_Biologia Credintei116-Lama Anagarika Govinda-Calea norilor albi117-DJUNA DAVITASVILI-Masajul Fara Contact118-Masaru Emoto-Miracolul Apei119-Don Miguel Ruiz - Arta de a Iubi120-ELENA ROERICH-AGNI YOGA121-Adam Ramon-Metaphisica122-Daniel Roxin-Magicianul Alb123-Henri Durville-Kybalion124-Henri Durville-Misterul subconstientului125-Daniel Givaudan - Bolile karmice126-Neville Goddard-La Porunca Ta127-Neville Goddard-Rugaciunea-Arta de a Crede128-Penelope Quest-Autovindecare prin Reiki129-Taina Kogaiononului Muntele Sacru Al Dacilor130-Don Miguel Ruiz - Vocea cunoasterii131-Neville Goddard - Legea si Fagaduinta132-Valeriu Ciuculin-Retete Naturiste133-ALLEN CARR-In Sfarsit Nefumator134-Paulo Coelho-Zahir135-Earl Mindell - Biblia vitaminelor136-Emanuel Swedenborg-Cartea de Vise137-Paul Brunton-Cararea secreta138-Yog Ramacharaka-Viata Dincolo de Moarte139-Eckhart TOLLE-Ghid Practic140-Richard Bach - Pescarusul Jonathan Livingstone141-Georges Ohsawa-Zen Macrobiotic142-Drunvalo Melchizedek-Spatiul sacru al inimii143-Doreen Virtue-Calea purtatorului de lumina144-Kosta Danaos-Magul Din Java145-Alice Bailey-Tratat de Meditatie146-Richard Bach-Iluzii147-Florence Scovell-Shin - Jocul Vietii148-Emil Radulescu-Alimentatie Inteligenta149-Serban Stanescu - Inceputul Calatoriei (Ex- Ritmuri Interioare) Zero Negatii150-Serban Stanescu Autodezvoltare Ocultism Extrasenzorial151-Paramhansa Yogananda-Autobiografia unui yoghin152-Gh. Mencinicopschi-Si Noi Ce Mai Mancam153-Edgar Cayce Si Spiritele Naturii154-Dr Vasant Lad-Ayurveda stiinta autovindecarii155-Vasile Andru - Terapie Isihasta156-Brian Tracy - Schimband Gandirea Iti Schimbi Viata

Carti pe internet
www.literature.org - Aici puteti citi o multime de cãrti din literatura universalã, în limba englezã.
www.gutenberg.org - Pe acest site aveti ocazia sã alegeti, din sute de optiuni, cãrtile în limba englezã care vã intereseazã.
www.free-ebooks.net - Aveti de ales dintr-o multitudine de oferte, în englezã, împãrtite pe categorii.
www.bibliomania.com - Accesând sectiunea "Read", puteti citi sute de cãrti în englezã, împãrtite în mai multe categorii.
www.books.google.com - Cel mai cunoscut motor de cãutare pe internetare si o sectiune cu opere în limba englezã, din diverse categorii,de la grãdinãrit si retete de bucãtãrie pânã la literaturã.
Pagini în limba românã
www.romaniaeuropa.com - Puteti citi în sectiunea “Cãrti online” opere si lucrãri din domenii diverse.
www.carti.x6.ro - Pe acest site aveti de ales din peste 10.000 de cãrti.
www.e-scoala.ro/biblioteca/ index.html - Aici gãsiti câteva dintre cãrtile necesare elevilor.
www.editura.liternet.ro - Puteti citi opere ale unor autori români, atât prozã, cât si poezie.
www.biblioteca-online.ro - Gãsiti câteva lucrãri ale unor scriitori români.
www.polirom.ro - În sectiunea “Bibliotecã online” de pe acest site puteti descãrca zeci de cãrti.
www.bmb-on-line.ro - La aceastã paginã puteti lectura operele câtorva autori clasici români.
www.e-librarie.ro - Pe acest site puteti gãsi cãrti scrise în românã si în englezã din multe domenii.
www.biblior.net - Bibliotecã virtualã cu opere românesti.
ro.wikisource.org - Gãsiti documente istorice, poezii si cãrti românesti.
www.cartiaz.ro - Pe aceastã paginã de internet aveti ocazia sã cititi cãrti din domenii diferite.
www.scribd.com - Pentru a citi cãrti în românã, accesati sectiunea “Explore” (în partea de sus a ecranului) si apoi tineti cursorul mouse-ului pe “English” (în centrul ecranului) si alegeti “român”.
Carti in format audio
www.cartiaudio.eu - Puteti asculta câteva opere strãine celebre si le puteti descãrca în calculator.
www.audiocarti.eu - Si pe acest site aveti ocazia sã ascultati opere românesti si strãineShare/Bookmark

Matthieu Ricard - The Art of MeditationShare/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Mapping Memory in the BrainShare/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Sunday, June 26, 2011

LECTURI DE DUMINICA


LECTURI DE DUMINICA | cybershamans-politia karmica a falsilor guru

Share/Bookmark

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Alifie pentru Acnee, Rani, Arsuri

Share/BookmarkSe iau următoarele plante : gălbenele 1parte, pătlagină 1parte, pelin alb ½ parte, rădăcină de tătăneasă ½ parte. Se amestecă bine, se iau 113gr de amestec care se fierb în untură curată de porc, până când plantele devin ca jumările [să nu se ardă]. Lăsăm să stea o zi preparatul, după care îl încălzim la bain-marie şi îl strecurăm. 1parte =14gr.

50gr seu de oaie se fierbe în 100ml lapte dulce. Se pune la răcit, până când seul se ridică deasupra. Se ia cu o strecurătoare şi se amesteca bine cu 50gr ceară de albine topită, 25gr unt, 3 linguri de ulei de floarea soarelui şi puţină colonie. Se păstrează la rece în cutii închise.

sursa sanatate si viata