Thursday, January 5, 2012

Cel mai recent mesaj urgent si cerere din partea Maestrului Tanpai Gyaltsen


Stimati si dragi prieteni,

Transmit tuturor iubirea mea si sincere urari pentru un an nou fericit.

Cu toate ca toti conducatorii si politicienii din diferitele tari ale lumii se confrunta cu o mare provocare, aceea de a lua responsabilitatea absoluta de a solutiona atat problemele economice, conflictele, cat si de a alina suferinta si anxietatea extrema a nenumarate fiinte umane care striga dupa ajutor si pentru o schimbare in bine. Va impartasesc opinia mea ferma ca acest an, 2012, va fi un an in care se va face un mare pas spre atingerea pacii si a unitatii pentru toate fiintele umane.

Din pacate, atat publicul inocent care se alatura neincetat protestelor, fara a se gandi la consecintele periculoase cum ar fi pierderea vietii, cat si liderii guvernanti care folosesc politia si armata fara a se gandi ca pot pierde increderea oamenilor, mai degraba pricinuiesc si raspandesc, in mod evident, mai multa furie si frica, decat sa rezolve problemele.

Asadar, rog toate fiintele umane cu o singura inima a iubirii si cu simtamantul unitatii ca de acum inainte, chiar de la inceputul acestui an, fie ca voi toti sa va treziti in realitatea pacii universale si a inimii iubitoare altruiste, respectandu-va, servindu-va si protejandu-va unii pe altii, cat si pe toata lumea.

Programele noastre politice sunt otravite de lacomia si de furia noastra,
Inima noastra iubitoare universala si tehnica inteleapta nu sunt o prioritate si nu le folosim,
Lumea noastra, Mama Pamant si fiintele noastre sunt vatamate si pierdute,
Oportunitatea si demnitatea noastra umana sunt fragile si irosite,
In aceste momente de rascruce, nici Dumnezeu, niciun conducator nu pot infaptui miracole pentru o schimbare peste noapte, daca fiecare fiinta umana nu hotaraste in mod serios si autentic sa ia responsabilitatea pentru schimbarea individuala, sociala si mondiala, pe baza credintei in pace si unitate.
Fie sa ne unim si sa aducem cea mai mare contributie lumii noastre si fiintelor umane,
Fie sa-i respectam pe toti,
Fie sa-i iubim pe toti,
FIe sa-i servim pe toti,

Fie sa-i protejam pe toti,
Fie sa cream cu totii, impreuna, o istorie a omenirii de neuitat, a atingerii pacii si a unitatii,
Fie sa traim si sa murim cu inima pacii si a unitatii.

Cu aspiratie altruista si cu cele mai bune urari pentru voi toti si pentru lumea noastra,

1 ianuarie 2012, Kunhegyes - Ungaria

Umilul vostru prieten spiritual,

Master Karma Tanpai Gyaltshen

Sarbatorirea incheierii retragerii de trei ani cu Maestrul Tanpai Gyaltshen - Kunhegyes, Ungaria

O sarbatoare extraordinara de felicitare a fost organizata pe 28 decembrie 2011, in prezenta unei mici adunari de prieteni si studenti, pentru cei treizeci de studenti care tocmai au dus la implinire traditionala retragere spirituala de trei ani si tri luni, sub indrumarea Maestrului Tanpai Gyaltshen Rinpoche.

Cu aceasta ocazie, Maestrul a acordat instructiuni din inima tuturor studentilor de a continua, de-a lungul intregii vieti, sub orice imprejurare, practica compasiunii iubitoare universale si a intelepciunii iluminarii, cat si de a lua responsabilitatea universala de a nu renunta niciodata sa-i iubeasca pe toti, sa-i serveasca pe toti, sa-i protejeze pe toti si sa glorifice esenta tuturor religiilor.

Cei mai multi dintre studenti au luat in fata Maestrului hotararea ferma de a continua practica retragerii si de asemenea de a servi si de a ajuta activitatea spirituala a Maestrului.

Domnul Primar din Kunhegyes a venit de asemenea, cu amabilitate, pentru a-l saluta pe Maestru si pentru a felicita pe toata lumea, impreuna cu un mic grup de muzicieni folk, care au fost apreciati de catre toti.

In timpul puternicei practici a ceremoniei-ritual a ospatului-ofranda catre Padmasambhava, condusa de Maestrul Tanpai Rinpoche, toti s-au simtit beatifici si foarte binecuvantati.

La cererea studentilor din retragerea de la Centrul de Meditatie Mahamudra din Kunhegyes, Maestrul a petrecut Anul Nou alaturi de studentii dumnealui si va mai ramane aici pentru inca cateva zile, efectuand rugaciuni neintrerupte pentru a binecuvanta lumea, inainte de a se intoarce de urgenta in Asia.

Maestrul spune ca are "credinta si incredere foarte puternica in tarile asiatice, ca acestea vor inainta in curand cu putere pentru a-l ajuta sa deschida poarta de bun augur a pacii si a unitatii in lume."

Pentru mai multe informatii, imagini si alte surprize viziteaza: http://omahhum.com/index.php?lang=ro


Share

0 comments:

Post a Comment