Saturday, March 3, 2012

Om Tare Tuttare Ture Soha, Tara Mantra



Share/Bookmark

Friday, March 2, 2012

MN 24: Rathavinita Sutta (The Relay Chariots) - Bhante Gunaratana



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Ilie Cioara - Eternitatea Clipei



Share

Buddha Meditation by Secret Meditation



Share

Tibetan meditation



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Wednesday, February 29, 2012

Ultimul taietor sub limba din Romania

Share




Într-un orăşel hunedorean, un vraci taie sub limbă la foc continuu oameni bolnavi din ţară şi din străinătate.
Cu o lamă şi două mişcări scurte, dar sigure, susţine că a lecuit 50.000 de oameni din ţară şi din străinătate de bolile pământului.

De la colesterol şi tensiune până la diabet, hepatite şi
ciroză, pe principiul că toate relele se trag de la sângele intoxicat. E văzut drept ultimul tăietor sub limbă din România şi din Europa.

Nu umblă cu dovezi
ştiinţifice, spune că îl recomandă practica. I s-a dus vestea din gură în gură şi s-a trezit la uşă cu muncitori, măturători, manageri de top şi parlamentari deopotrivă.

A trăit şocul vieţii când s-a pomenit cu un cârd de doctori şi asistente veniţi de la Bucureşti. Cornel Ciobanu, 42 de ani, e vraci cu acte în regule: are blog şi cabinet la Lupeni, în Hunedoara, totul pe firmă.

Vinişoarele de sub limbă, canal de
deversare pentru toxine În era injecţiilor fără ac şi a operaţiilor fără bisturiu, pare utopie că, într-un colţ al ţării, cineva mai vindecă bolnavii pe capete într-un fel atât de rudimentar.

Tăiatul sub limbă este o practică la fel
de veche ca folosirea ventuzelor, "trasul" picioarelor lovite şi descântecul care scapă de deochi. Aceste practici ţărăneşti îşi trăiesc ultimele zile, odată cu stingerea ultimilor vraci populari, dar Cornel Ciobanu, tăietor din tată în fiu, ţine tradiţia vie.

Secretul vindecărilor miraculoase pare simplu: sub limbă
sunt două vinişoare care comunică cu ficatul şi fierea, pe partea dreaptă şi cu inima, splina şi pancreasul, pe partea stângă. Vinişoarele acestea sunt ca un canal de deversare, unde se acumulează toxine.

Când vasele sunt suprasaturate,
toxinele ajung în sânge şi de 2-3 ori pe an, trebuie tăiate ca să se scurgă sângele rău.

"Dacă sângele e toxic, scade imunitatea şi întregul organism se

poate îmbolnăvi. Mai întâi ficatul, apoi bila, splina, pancreasul şi tot aşa",
încearcă o comparaţie vraciul.

"N-am nevoie de analize, văd bolile-n
sânge"

Tăiatul sub limbă nu
e la îndemâna oricui: îţi trebuie har şi dexteritate. "S-a umplut pământul de tăietori sub limbă, dar nu toţi respectă procedurile: igienă şi unghi de
incizie, ca să nu îi provoci omului o ditamai hemoragia şi să se cicatrizeze
bine", precizează tămăduitorul.

La 14 ani, Cornel Ciobanu a testat metoda pe

propria-i piele. Cei mai mulţi "pacienţi" vin cu inima strânsă şi îngheţaţi de
frică, dar pleacă uşuraţi, văzând că s-au stresat degeaba, şi regeneraţi din cap
până-n picioare.

Procedura rudimentară se execută modern, cu instrumente de

unică folosinţă, care se desigilează în faţa omului. Cu o lamă fină se crestează
uşor vasele de sânge de sub limbă. "Durează o jumătate de secundă, iar pacienţii
nici nu simt mai mult de o pişcătură.

Cam un minut durează scurgerea sângelui,
iar în zece minute pot să mănânce ce vor", ne linişteşte tăietorul. Pentru 70 de lei, cât costă procedura, scapi de colesterol, tensiune mare, hepatite de toate tipurile, acnee severe, psoriazis şi varice.

Cornel Ciobanu nici n-are nevoie de
analize de laborator ca să citească bolile omului, le vede direct în sângele scurs.

"Dacă are nişte aţişoare prin el, acelea sunt depuneri de grăsime,

ateroame cum spune medicii, adică trigliceride şi colesterol mare. Dacă e foarte
închis la culoare, înseamnă că omul are o afecţiune hepatică, dacă are o spumă
roşiatică-suferă de diabet sau de HIV.

Previziunile s-au adeverit întotdeauna",

spune mândru tămăduitorul. Nu taie sub limbă doar bolnavi, ci şi oameni
sănătoşi, preventiv. "Eu m-am tăiat a 41-a oară acum trei săptămâni. Pentru
detoxifiere, este bine să facem asta de 2-3 ori pe an", recomandă "doftorul".

"Rudele îi ţineau lumânarea, eu am vindecat-o"

Cornel Ciobanu a avut mulţi pacienţi, de la ţărani
săraci şi ţigani, până la manageri şi guvernanaţi. Din ţară şi din străinătate,
din Siria, Germania, Ungaria, Polonia, Cehia , Serbia , Israel şi Angola .

Ambasadoarea Angolei şi un medic din Israel i-au propus să rămână acolo, dar n-a
vrut. La cerere, se deplasează la client. Nu reţine nume, dar cazurile spectaculoase îi rămân în suflet. Cel mai tânăr a fost un băiat de 4 ani, pe care l-a vindecat de diabet, iar cel mai bătrân - o femeie de 92 de ani

"Am avut o pacientă din Roşiorii de Vede, bolnavă de ciroză în ultima fază.

Avea sicriul şi crucea în casă, îi ţineau rudele lumânarea. Am tăiat-o sub limbă
şi în două luni s-a pus pe picioare", uimeşte vraciul.

CONFLICT

Halatele albe care-i trec pragul cer discreţie

Hepatitele sunt specialitatea lui. "Eu m-am
declarat mereu împotriva interferonului, pentru că doar stagnează virusul. Dacă nu mai iei, mori. Am avut mari conflicte cu Streinu- Cercel pe tema asta", e curajos tăietorul. Conflictele cu medicii par să fie doar la televizor, pentru
că, în realitate, spune că a avut mulţi pacienţi din breasla halatelor albe.

"M-am pomenit cu un cârd de doctori şi asistenţi de la un spital din Bucureşti,
credeam că nu se mai termină. M-au rugat să nu suflu un cuvânt despre ei. De
parcă eu le mai ştiam numele", se amuză vindecătorul. A mai vindecat un bărbat
de 55 de ani, bolnav de ciroză în stadiu avansat.

"Din cauza lichidului avea o

burtă imensă, îi dădeau lacrimile de durere. A venit la mine cu medicul lui
curant, care nu-i mai dădea nicio şansă. L-am tăiat sub limbă şi a picurat sânge
negru smoală, o jumătate de oră. După ce i s-a oprit sângerearea, şi-a apăsat
singur pe ficat, fără să mai aibă durere.

Nu-i venea să creadă", spune Ciobanu.


Cornel Ciobanu e asistent medical generalist cu acte în regulă. "În timpul
practicii, directoarea spitalului mi-a zis să nu mai dau sfaturi băbeşti la
oameni. I-am promis că nu, dar, după câţiva ani, m-a sunat să-l tai pe
bărbatu-său. Cică, ştiţi, aşa era politica spitalului", râde
bărbatul.

"Odată scurs sângele rău, ai scăpat de boală. Nu se poate
demonstra. E ca atunci când îţi suceşti piciorul şi te duci la o babă, care te
trage.“

CORNEL CIOBANU, ultimul tăietor sub limbă din România în picioare. "Vinişoarele acelea de sub limbă nu comunică direct cu organele
interne. E drept că toate vasele de sânge din corp comunică între ele.

Citiţi

http://cornelciobanu.blogspot.com/

Tuesday, February 28, 2012

ALIFII

Share
ALIFII
* Cand afara e frig, trageti-va in bucatarie, la caldurica, si transformati-va in alchimisti. Va oferim retete infailibile! *

Alifie "tripla"

Ingrediente:

* 500 g untura de porc
Parti egale de:

* coada-soricelului (flori si frunze proaspete)
* galbenele (flori proaspete si frunzulite crude, nemanate)
* frunze proaspete de zmeur (varfurile sau frunzulitele crude)

Mod de preparare:

ALIFII
*
Luati un pumn din amestecul de plante (coada-soricelului, galbenele si frunze de zmeur, in parti egale), maruntiti-le si puneti-le deoparte.

* Incalziti untura de porc, adaugati plantele, amestecati si lasati sa fiarba incet, la foc mic, 4-5 minute. Ramaneti tot timpul langa ele, nu iesiti afara. Luati, apoi, cratita de pe foc, lasati amestecul sa stea asa 3-4 zile, dupa care mai incalziti-l o data.

* Strecurati alifia printr-un tifon pus intr-o sita, stoarceti bine tifonul si turnati-o apoi in borcanele cu capac. Borcanelele cu alifie se tin in frigider. Nu preparati o cantitate prea mare, ca sa nu se rancezeasca. Este bine ca alifia sa fie proaspata.

La ce foloseste:

Extern:
* in aproape toate problemele de piele, inclusiv leziuni si rani
* pentru tratarea hemoroizilor.



Alifie de galbenele

Ingrediente:

ALIFII
* 1 pumn (mare!) de flori, frunzulite si tije de galbenele (proaspete, neatinse de mana)
* 500 g untura de porc

Mod de preparare:

* Se incinge untura de porc si se adauga plantele maruntite. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic, circa 10 minute, si apoi sa stea trei zile la temperatura camerei. In a patra zi, se mai incinge o data amestecul si se strecoara printr-un tifon.

* Se toarna alifia in borcanele si se lasa sa se raceasca. Se inchid borcanelele cu capac si se pastreaza la rece.
Preparati intotdeauna doar cantitatea de alifie pe care s-o folositi intr-o perioada scurta.

La ce foloseste:

* In caz de inflamatii ale amigdalelor, gatului si ale mucoasei bucale si in caz de stomatita ulceroasa.
* In afectiuni ale laringelui sau raguseala.

Alifie de salvie

Ingrediente:
ALIFII

* 2 linguri de frunze proaspete de salvie
* 250 g untura de porc

Mod de preparare:

* Se maruntesc frunzele de salvie proaspata, dupa care se piseaza in piulita. Se incinge, intr-o cratita, untura de porc, se adauga salvia si se fierbe incet, circa 4-5 minute.

* Se ia vasul de pe foc, se lasa amestecul sa stea asa trei zile, se incalzeste din nou, se strecoara printr-un tifon si se toarna in borcanele de alifie. Se inchid cu capac si se tin la frigider.
Preparati doar o cantitate mica de alifie, pe care s-o folositi repede.

La ce foloseste:

Extern: in infectii ale pielii.

Alifie de coada-soricelului

Ingrediente:

* 1 pumn de planta proaspata
ALIFII
* 500 g untura de porc

Mod de preparare:

* Luati un pumn de coada-soricelului proaspata si fierbeti-o incet, 4-5 minute, in untura de porc. Stati langa aragaz! Luati amestecul de pe foc, lasati-l sa stea asa trei zile, dupa care incalziti-l inca o data, strecurati-l printr-un tifon, stoarceti bine tifonul si turnati alifia in borcanele.
Dupa ce s-a racit, inchideti borcanelele cu capace si tineti-le in frigider.

La ce foloseste:

Extern: impotriva hemoroizilor.

Alifie de ienupar

Ingrediente:
ALIFII

* boabe verzi de ienupar
* unt nesarat

Mod de preparare:

* Luati boabele de ienupar, zdrobiti-le si amestecati-le cu o cantitate egala de unt nesarat. Alifia se poate folosi imediat si se maseaza pe zonele afectate.
Preparati mereu alifie proaspata. Se poate pastra la frigider cateva zile.

La ce foloseste:

Extern: in caz de psoriazis.

Alifie de sanziene
ALIFII

Ingrediente:
* 500 g de untura de porc
* 4 pumni de sanziene

Mod de preparare:
* Se incing, intr-o tigaie, 500 g de untura de porc, se adauga 4 pumni de sanziene, se lasa sa clocoteasca putin, se amesteca bine si se ia de pe foc.

* Se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa se raceasca peste noapte.

* A doua zi se incinge din nou, pana ce untura este suficient de lichida pentru a putea fi strecurata printr-o panza curata de in. Plantele ramase in stergar se preseaza cu putere si alifia astfel obtinuta se toarna in borcane mici, cu capac. Se pastreaza la frigider.

La ce foloseste:
Extern: un remediu excelent impotriva petelor de batranete.

Alifie din boabe de vasc

Ingrediente:
ALIFII

* untura de porc


Mod de preparare:

* Se pun boabele de vasc, cules intre inceputul lui octombrie si sfarsitul lui decembrie, intr-un vas de portelan si se amesteca cu putina untura de porc, pana ce se obtine o alifie. Se aplica pe degeraturi si se lasa sa stea peste noapte.

La ce foloseste:

Extern: contra degeraturilor.

Alifie de brusture negru

Ingrediente:
ALIFII

* 250 g untura de porc
* 4-6 radacini de brusture negru

Mod de preparare:

* Se incing 250 g de untura de porc intr-o tigaie.

* Se adauga 4-6 radacini proaspete spalate si taiate marunt de brusture negru, se lasa sa dea in cateva clocote, se amesteca puternic si se ia tigaia de pe foc.

* Se acopera cu un capac si se lasa untura sa se raceasca peste noapte. A doua zi se incalzeste din nou, usor, se paseaza printr-un servet curat de in, se storc si bucatile ramase in stergar si se toarna alifia in borcanele cu capac. Se ung cu ea, in fiecare zi, bataturile.

La ce foloseste:

Extern: contra bataturilor.

Alifie de turita-mare

Ingrediente:
ALIFII

* 250 g untura de porc
* doi pumni de turita-mare

Mod de preparare:

* Se incalzesc, intr-o tigaie, 250 g de untura de porc.

* Se adauga doi pumni plini de frunze, flori si tulpini de planta taiate marunt, se lasa sa clocoteasca putin, se amesteca bine si se ia tigaia de pe foc.

* Se acopera cu un capac si se lasa untura sa se raceasca peste noapte. A doua zi se incinge din nou, se paseaza printr-un stergar curat de in, se storc bine si plantele ramase si se toarna alifia in borcanele cu capac.

La ce foloseste:

Extern: contra varicelor.

Utilizare:

Alifia se aplica zilnic pe varicele de pe gambe intr-un strat gros. Frunzele, florile si tijele ramase in stergar se pot folosi si ele, aplicate pe gambe sub forma de cataplasme.