Friday, March 30, 2012

Hospital workers call police to seize newborn baby, throw momma out of the building, assault child with dangerous vaccines

Hospital workers call police to seize newborn baby, throw momma out of the building, assault child with dangerous vaccines

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Apa.avi



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Dieta cu miere şi scorţişoară arde colăceii de grăsime


Autor: Elena Diaconu | 29 martie, 11:50 | 0 comentarii | 779 vizualizari

Virtuţiile terapeutice ale mierii şi şcorţişoarei sunt cunoscute încă din antichitate. Ambele alimente sunt bogate în nutrienţi importanţi pentru buna funcţionare a organismului. Pe lângă faptul că este un bun remediu împotriva răcelilor, mierea şi scoţişoara, consumate împreună, au un rol important în procesul de slăbire.

Pe lângă faptul că este bogată în vitamine din complexul B (B1, B2, B6, B12), mierea conţine şi flavonoide, acizi organici şi enzime, compuşi care acţionează în mod benefic asupra organismului. Numeroase afecţiuni pot fi tratate prin consumul regulat de miere, de la afecţiuni digestive, până la afecţiuni renale şi respiratorii.

Nici scorţişoara nu se lasă mai prejos. Studiile efectuate de-a lungul timpului arată că doar o linguriţă cu scorţişoară administrată zilnic contribuie la reducerea riscului de devoltare a sidromului metabolic cu până la 30%. De asemenea, acest condiment aromat ajută la scăderea glucozei, nivelului de trigliceride şi colesterolului rău, chiar şi în cazul persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 2.

Arde depozitele de grăsime

Folosite împreună, cele două alimente au efecte mult mai puternice. Unul dintre beneficiile consumului de miere şi scoţişoară constă în arderea depozitelor de grăsime.

Pentru prepararea amestecului, ai nevoie doar de aceste două ingrediente şi apă, fără a mai adăuga altceva. Reţeta de slăbit este foarte uşor de preparat. Mai întâi se pune o cană cu apă la fiert, în timp ce într-o altă cană se amestecă o linguriţă de miere şi ½ linguriţă de scorţişoară, până când se formează o compoziţie omogenă. După ce apa a dat în fiert, se lasă 4-5 minute să se mai răcească, după care se adaugă peste amestec.

Băutura se beau de două ori pe zi, dimineaţa, pe stomacul gol, şi seara, înainte de culcare. Dieta cu miere şi scoţişoară durează în funcţie de câte kilograme vrei să scapi. De asemenea, pe durata regimului cu miere şi scorţişoară se recomandă evitarea consumului de alimente bogate în zahăr şi grăsimi.

Atenuează simptomele artritei

Mierea şi scorţişoara consumate împreună au şi alte beneficii asupra organismului. Persoanele care suferă de artrită pot consuma în fiecare zi o băutură preparată din 2 linguri cu miere şi o linguriţă cu scorţişoară pudră.

Atenţie! Peste miere nu se adaugă apa fierbinte, întrucât mierea devine toxică la peste 70 de grade Celsius.

Reglează ritmul cardiac

Consumarea unei paste preparată din miere şi scorţişoară, în părţi egale, contribuie la reducerea colesterolului rău, ameliorează dispneea şi reglează ritmul cardiac, ceea ce implică, automat, la reducerea riscului de a suferi de afecţiuni cardiovasculare.

Share

Tuesday, March 27, 2012

Terapia cu sare îţi redă sănătatea

Share
27 martie 2012 | Elisabeta Cosmescu



Vrei să te bucuri din plin de efectele unui tratament simplu şi accesibil? Apelează cu încredere la terapia cu sare. Răceala şi reumatismul sunt doar câteva dintre suferinţele pe care le alină.

Folosită cu măsură, sarea este un izvor de sănătate. Medicii le recomandă pe cea grunjoasă, numită sare gemă, şi pe cea marină.

Ambele sortimente sunt bogate în magneziu şi oligoelemente, indispensabile pentru funcţionarea optimă a organismului.

Dar asta nu e tot! Sarea ameliorează simptomele răcelii, durerilor reumatismale, dermatozelor şi ameliorează hipotensiunea.

Aşa scapi de durerile de gât!

Inflamaţiile la nivelul gâtului apărute din cauza răcelilor trec mai uşor dacă faci gargară cu apă salină, de două, trei ori pe zi.

Soluţia se prepară din două linguriţe cu sare, într-un pahar cu apă caldă.

Dacă durerea persistă mai mult de două zile, e bine să mergi la medic.

Ar putea fi vorba despre o infecţie, iar apa salină nu poate înlocui antibioticele.

Sfat: Consumă cât mai puţină sare dacă faci hipertensiune, ai tromboză, gastrită hiperacidă sau ulcer gastroduodenal.

Ameliorează crampele intestinale

Poţi scăpa de disconfortul intestinal cu ajutorul compreselor cu apă salină.

Acţionează ca un analgezic! Tot ce trebuie să faci este să amesteci 1 l de apă caldă cu 100 g de sare marină sau gemă.

Înmoi o bucată de pânză şi o aplici pe zona bazinului.

Apoi, te înfăşori într-un prosop uscat şi stai întinsă pe pat o jumătate de oră.

Vindecă infecţiile cutanate

Tamponările cu sare pot fi folosite ca adjuvant în dermatoza infecţioasă.

Tot ceea ce trebuie să faci e să dai pe zonele afectate cu o soluţie preparată dintr-o lingură cu sare, la o cană cu apă.

Pentru rezultate rapide, aplică tratametul după baie.

Motivul? Apa caldă dilată porii, iar sarea se absoarbe mai bine în ţesuturi.

Reduce durerile reumatismale

Te dor oasele? Frigul şi umezeala pot accentua durerile reumatismale.

Nu te îngrijora! Te simţi mai bine dacă faci o baie fierbinte cu sare.

Apa caldă creşte fluxul sangvin şi te relaxează.

În plus, sarea marină conţine calciu, necesar pentru consolidarea sistemului osos, şi brom, cu efect descongestionant al musculaturii.

Un remediu de urgenţă în colica renală

Durerile date de colicile renale scad dacă aplici pe burtă sau pe zona lombară un săculeţ din pânză cu sare gemă.

Ai nevoie de 10 linguri pline cu sare încălzită în prealabil la foc mic.

Umpli săculeţul cu sare şi-l ţii pe burtă o jumătate de oră. Cu siguranţă te vei simţi mai bine!

ELIXIRE SI OTRAVURI



100 ALIMENTE FARA CALORII

1. Afine - normalizează glicemia şi au calorii negative.
2. Agar - este un gel extras dintr-o algă sub formă de pulbere. Ajuns în organism, absoarbe lichidele şi îşi măreşte volumul, captând grăsimile şi zaharurile. Nu e digerat de organism, ci eliminat cu tot
cu grăsimi şi zaharuri. Cantitatea optimă este de 3 g pe zi. Se poate folosi la supe şi sosuri.
3. Alge marine - conţin multe fibre.
4. Ananas - conţine enzime care dizolvă grăsimile.
5. Anason - degresează organismul.
6. Andive - au calorii negative, stimulează secreţia biliară.
7. Anghinare - diuretic, scade colesterolul.
8. Ardei iute - intensifică metabolismul.
9. Avocado- are proteine vegetale uşor digerabile.
10. Broccoli - are calorii negative.
11. Busuioc - degresează organismul, are calorii negative.
12. Caise - laxative, ajută digestia.
13. Cardamonul - este un condiment tradiţional arab numit şi "hell".
Câteva seminţe luate înainte de masă cu 10 minute, stimulează digestia, iar puse în cafea neutralizează toxicitatea ei.
14. Carne de curcan - are puţine calorii şi puţine grăsimi.
15. Cartofi - se consumă fără grăsimi şi doar cu alte legume.
16. Castane - ard grăsimile.
17. Castravete - are calorii negative, elimină toxinele.
18. Căpşune -elimină toxine din organism, au calorii negative.
19. Ceapă - degresează organismul, are calorii negative.
20. Chimen - reglează secreţia de enzime.
21. Cicoare - stimulează digestia.
22. Cimbru -degresează organismul.
23. Cireşe - sunt depurative.
24. Coacaze negre - reechilibrează metabolismul.
25. Coada-calului - măreşte procesele de eliminare a toxinelor
26. Conopida - are calorii negative.
27. Coriandru - reduce balonarea.
28. Cresonul - se poate consuma ca salată, suc, supă sau pentru condimentarea cărnii şi a legumelor. Are efect antibiotic fără a afecta flora stomacală, întăreşte sistemul imunitar, e un bun diuretic
şi detoxifiant şi ajută la eliminarea grăsimii. Ceaiul e bun şi contra tusei. Atenţie, planta uscată îşi pierde puterile curative!
29. Cuişoare - au calorii negative.
30. Dafinul - are marea proprietate de a dizolva şi elimina grăsimile, iar pentru asta nu trebuie consumat în cantităţi mari, câteva frunze puse în mâncare sunt suficiente, însă trebuie folosite frecvent pentru ca efectul să fie vizibil.
31. Dovlecel - are calorii negative.
32. Fasole pătată - este purgativă.
33. Fasole verde - are calorii negative.
34. Ghimbir - intensifică metabolismul.
35. Ginseng - elimină toxinele.
36. Graham - are multe fibre.
37. Grapefruit -contine enzime care dizolvă grăsimile.
38. Gulie - reglează nivelul glucozei.
39. Hrean - degresează organismul.
40. Kiwi - este puternic antioxidant.
41. Lămâie - degresează organismul, are calorii negative.
42. Lemn dulce - stimulează ficatul şi secreţia vezicii biliare şi îmbunătăţeşte digestia. Se foloseşte rădăcina şi se consumă ca ceai, infuzie: 2 linguriţe la o cană. Se bea după masă. Atenţie, măreşte
fertilitatea, iar consumul pe o perioadă mai mare de câteva săptămâni poate duce la hipertensiune sau edeme!
43. Izma - are efect răcoritor.
44. Mandarine - reduce indigestia.
45. Mango - are calorii negative
46. Măceşe - alungă oboseala.
47. Măcriş - este detoxifiant.
48. Mărar - degresează organismul, are calorii negative.
49. Mei - are multefibre.
50. Mentă - are calorii negative, este diuretică.
51. Mere - au calorii negative.
52. Miere - scade pofta de mâncare.
53. Migdale - scad colesterolul.
54. Morcovi - au calorii negative.
55. Mure - sunt laxative.
56. Muşeţel - uşurează digestia.
57. Napi - diuretic, purifică sângele.
58. Nectarine - au puţine calorii.
59. Oregano - intensifică funcţiile hepatice.
60. Orez basmati - intensifică digestia, răcoritor.
61. Orez brun - intensifică digestia.
62. Orz - intensifică funcţiile hepatice.
63. Papaya - reglează glicemia.
64. Păducel - reduce aciditatea gastrică.
65. Păpădia - intensifică arderile.
66. Păstârnac - este diuretic.
67. Pătrunjel - are calorii negative, elimină grăsimea.
68. Pepene roşu - este diuretic.
69. Peşte - reduce colesterolul, are grăsimi bune.
70. Piper - degresează organismul.
71. Portocale - au calorii negative.
72. Ridichi - au calorii negative.
73. Rodii - scad colesterolul.
74. Rosmarin - este diuretic.
75. Roşii - degresează organismul
76. Salata verde - stimulează metabolismul.
77. Salvia - are calorii negative.
78. Schinduf - se consumă seminţele sau frunzele, pisate şi amestecate cu mâncare. Ajută la digestie şi scade nivelul colestrolului. Sub formă de ceai: 2 linguriţe la o cană cu apă; are efect antitusiv şi
laxativ, se bea călduţ după 3 ore de infuzare.
79. Scoici - reglează funcţia tiroidiană.
80. Scorţişoară - degresează organismul.
81. Secară - grăbeşte digestia intestinală.
82. Seminţe de dovleac - au efect de purificator intestinal.
83. Seminţe de floarea-soarelui - au grăsimi bune, nu îngraşă.
84. Seminţe de in - drenează intestinul.
85. Seminţe de susan - previn osteoporoza.
86. Sfecla - are calorii negative.
87. Şovârf - este tonic gastric.
88. Spanac - are calorii negative şi multe fibre.
89. Sparanghel - are calorii negative.
90. Şofran - accelerează metabolismul.
91. Tapioca - este un fel de făină obţinută din tuberculii maniocului, care ajută la scăderea colestrolului şi la reducerea stratului adipos.
92. Tarhon - dizolvă grăsimile.
93. Tofu - conţine fibre.
94.Ţelină - are calorii negative.
95. Urzica - e detoxifiantă şi laxativă
96. Usturoi - degresează organismul, are calorii negative.
97. Varză - este diuretică şi purgativă.
98. Varză chinezească - are calorii negative, este foarte săţioasă.
99. Varza de Bruxelles - are calorii negative.
100. Vinete - conţin multe fibre


OTRAVA

Prof. Dr. Ing. Teodor LEUCA
Dean of the Faculty of Electrical Engineering and Information Technology
University of Oradea
Address: str. Universitatii nr. 1, zip code 410087 Oradea , Romania
Tel: (004-0259) 408127
Fax: (004-0259) 408408

Mezelurile (salam, carnati, parizer, polonezi, cremvursti)

Nu mai puteti spune ca n-ati stiut!

"
Nu pot fi digerate de tubul digestiv, decât în zece ani. Efectul
imediat este apariţia gastritelor şi a ulcerelor, dar şi a celei mai
urâte forme de
cancer - cel colonorectal", spune Mencinicopschi.

Secretele industriei cărnii: chimicalele din salamuri

Aditivii sintetici din semipreparatele din carne rămân în organism
chiar şi
zece ani, pentru că tubul digestiv nu le poate digera.
Consumul anual de mezeluri în România este de aproximativ zece
kilograme pe cap de locuitor, ceea ce înseamnă că, în fiecare zi, un
român mănâncă cam 28-30 de grame de produse din carne.
Anul trecut, media ţărilor europene mergea către aproape 100 de grame consumate zilnic. Totuşi, diferenţa este dată de calitatea
semipreparatelor româneşti din carne, care este printre cele mai slabe
din Europa, asta şi pentru că
românii nu se arată preocupaţi de ce pun
în farfurie.


Slănină multă şi injecţii cu apă


În unităţile de producţie mari şi în abatoarele tehnologizate,
sacrificările de animale sunt rare. După tranşare,
80% din carne se
foloseşte pentru specialităţi
, iar restul intră în producţia
salamurilor, a cârnaţilor, parizerului şi a crenvurştilor.


Cantităţile sunt ajustate cu multă
slănină tare, dar şi cu soia sau
alte grăsimi hidrogenate.
Malaxarea se face într-un recipient mare de
metal, în care se pun la tocat carnea, apoi slănina şi şoriciul. Din
saci de rafie se adaugă
făina de soia, şi, potrivit fiecărui reţetar,
se adaugă aditivi sintetici şi coloranţi
. Omogenizarea se face în
câteva minute, iar pasta prinde gust şi aspect de carne. Ambalarea se
face în membrane de plastic, care, uneori, ajung să coste mai mult
decât compoziţia produsului.

De cealaltă parte, produsele "premium",
ca pastrama, muşchiul sau
cotletul, sunt injectate cu saramură şi fosfaţi, compuşii care reţin
cea mai multă apă.


Injectarea se face cu o maşină specială cu ac, iar vidarea maschează
că produsul e umplut cu apă. Saramura, care trage foarte mult din
greutatea produsului, are ca efecte secundare hipertensiunea arterială
şi diabetul.

E-urile sunt importate şi, în cele mai multe cazuri, condimentele
precum ceapa sau usturoiul sunt prafuri obţiunite prin deshidratare.

Departe de "mâncatul sănătos"

Gheorghe Mencinicopschi, directorul Insitutului de Cercetări
Alimentare din Bucureşti, spune că absolut toate produsele din
magazine,
mai puţin cele "eco", sunt pline de chimicale.

Cel mai mult, însă, atrage atenţia asupra intoxicării cu reclame:
"
Mezelurile şi sănătatea n-au nimic în comun. Copiii n-ar trebui să
consume niciun gram. De aceea, publicitatea este agresivă pe segmentul celor mici
".

Chiar dacă au fost siliţi de legi să treacă pe etichete toate
componentele reţetei, producătorii din România se feresc să dezvăluie
cantităţile adevărate de carne dintr-un produs.

Dintr-o listă de aproximativ 20 de ingrediente, doar unul singur este
carne.
Restul sunt fosfaţi, nitriţi, nitraţi, arome sintetice şi
coloranţi, multă sare şi multă apă.


Medicii spun că efectele acestor aditivi nu apar de pe o zi pe alta.
În schimb,
pe timp îndelungat, efectele sunt dezastruoase. "Românii
s-au obişnuit să cumpere apă la la preţ de carne. În ultima vreme, au
apărut tot soiul de aditivi care n-au fost testaţi toxicologic, dar pe
care producătorii au început să-i folosească intens. Dintre cei mai
periculoşi sunt fosfaţii, care, în exces, împiedică fixarea calciului
în oase. Imaginaţi-vă ce înseamnă asta pentru copii", spune Gheorghe
Mencinicopschi.

SCUMP

80% din carnea tranşată merge pentru specialităţi, ca pastrama şi cotletul

Etichetele fără valoare

Specialistul în sănătate alimentară atrage atenţia că potenţiatorii de
aromă, care se regăsesc chiar şi în specialităţile mai scumpe din
carne, provoacă un apetit ridicat şi dau de pendenţă: "Glutamatul
monosodic dă un gust foarte bun. Stimulează pofta şi te face să
mănânci încontinuu. Efectul nu-i imediat, dar mâncând şi mâncând, duce la obezitate".

Din lista lungă de compuşi chimici alimentari, coloranţii sunt bombe
pentru organism. "Roşul carmin se extrage dintr-o insectă. În procesul
chimic de extracţie, se foloseşte aluminiul. Consumul distruge
celulele nervoase şi riscul cel mai mare îl reprezintă Alzhaimerul",
explică Gheorghe Mencinicopschi.

Aspectul de "delicios" al mezelurilor este dat, în mare parte, de
făina de soia sau de amidonul de cartofi, care au chiar 40% din
compoziţia unui parizer ieftin sau a unui salam.

"Soia în stare pură, nemodificată genetic, a ajuns să fie cel mai
sănătos ingredient dintr-un salam. Amidonul, în schimb, chiar n-are ce
căuta într-un produs din carne. Pentru că nu vor să fie scrupuloşi,
producătorii promit să-l treacă pe lista ingredientelor", spune
Mencinicopschi.

AMENINŢĂRI


Bolile care ne urmăresc

Fosfaţii din mezeluri
împiedică fixarea calciului în oase. Afectează
creşterea copiilor, iar în 20 de ani, femeile vor suferi de osteoporoză. Bărbaţii vor scădea la bătrâneţe mai repede în înălţime şi, în multe cazuri, vor fi obezi.

Semipreparatele mai conţin gume de omogenizare, care, pe lângă faptul că reţin apă, au rolul de a omogeniza.


44% CARNE

Cârnaţi Cabanos


Conţinut: carne de porc inferoară - cu slănină şi şorici - 44%, carne de
vită - 16%, faină de soia - 40%. Se adaugă usturoi, condiment
universal, coriandru şi agent de afumare.

Aditivi: stabilizatori: (polifosfat de potasiu, caragenan), antioxidant (acid ascorbic), potenţiator de gust, glutamat monosodic (aditiv care provoacă apetit mare şi dependenţă), zaharuri - dextroză, lactoză, colorant natural: carmin, conservant - nitrit de sodiu si nitrat de potasiu.

Pentru omogenizare se mai folosesc grăsimile vegetale. Se ambalează în intestine subţiri de oaie. Se lasă la fiert 20 de minute, la 75 de
grade C. Zvântarea se face într-o cameră frigorifică, timp de 2-3 ore.



60% CARNE

Cârnaţi de porc


Conţinut: carne de porc 60%, cu slănină şi şorici, proteină vegetală din soia nemodificată genetic, apă 20%, sare, condimente şi arome
naturale, stabilizatori (di-polifosfat de sodiu şi potasiu), antioxidanţi (acid ascorbic, izoascorbat de sodiu), nitrit de sodiu, potenţiator de gust (glutamat monosodic), zaharuri (lactoză, dextroză), colorant natural - carmin, conservanţi: nitrit de sodiu şi nitrat de potasiu.

Nitritul de sodiu previne creşterea bacteriei ce cauzează botulismul,
măreşte timpul de valabilitate al produsului, stabilizează culoarea
roşie a cărnurilor procesate şi dă o aromă specifică.

60% CARNE

Cotlet de porc


Conţinut: cotlet de porc, un strat de slănină de 0,5- 1 centimetri .
Carnea, tăiată şuviţe,
se injectează cu saramură 20%- 40%. Injectarea
se face manual sau cu o maşină specială cu ac.

Se pune apoi într-un sos condimentat cu usturoi, boia de ardei, piper
şi coriandru, unde se lasă timp de mai multe ore. În sos se mai adaugă
antioxidanţi, potenţiatori de gust.

Se lasă şase zile la rece, apoi se afumă industrial. 14 porţii de
mezeluri pe lună cresc cu 78% riscul apariţiei unei forme de boală
pulmonară obstructivă cronică, care este foarte gravă.

Afecţiunea reprezintă una dintre primele cinci cauze de deces în Vest.
Se manifestă prin scăderea capacităţii organismului de a menţine o
concentraţie normală de oxigen în sânge.

62% CARNE

Lebărwurst

Conţine: carnea capului de porc în proporţie de 62%, slănină tare 7%,
organe - inimă, rinichi, splină 15%, ficat 16%. Se adaugă supa de la
fierberea capului, mixul de condimente, ceapă fiartă, zahăr şi sare.
În malaxor se adaugă aditivii - colorantul alimentar - carmin,
antioxidanţi, amidon de cartofi.

Compoziţia se ambalează în membrane sintetice şi se fierbe la 75 de grade C.

Un lebărwurst "tradiţional" trebuie să conţină mai puţin de şase grame
de sare la 100 de grame de produs şi, în principiu, să aibă cel mult
trei aiditivi sintetici, iar termenul de valabilitate să nu depăşească
zece zile.
Un produs mai puţin conservat îşi schimbă culoarea la deschiderea ambalajului.

80% SLĂNINĂ ŞI ŞORICI

Parizer de porc


Conţine:80% slănină şi şorici de porc, 10% carne de pasăre dezosată
mecanic (în care intră oase măcinate), faină de soia, proteină
vegetală, amidon, condimente - sare, usturoi, coriandru, boia de
ardei, potenţiatori de gust, coloranţi (carmin).

După amestecare, compoziţia se fierbe timp de 20 de minute în apă, la 75 de grade C.
Din cauza amidonului şi a fibrelor din soia, conferă
starea de saţietate.


În schimb,
este greu de digerat. Carnea dezosată mecanic este pasta
rezultată din dezosarea carcaselor de pasăre, care este prelucrată cu
utilaje speciale. Această pastă conţine şi
resturi de piele,
chiar şi oase.


60% SLĂNINĂ ŞI ŞORICI

Salam de vară

Conţine:60% slănină şi şorici, 17% carne de calitate inferioară -
adică ceea ce se poate prelucra din picioare, gât - mix de condimente
- sare, boia, piper sau extract de condimente - aditivi care imită
gusturile condimentelor, făină de soia 20%, antioxidanţi, colorant -
carmin, glutamat de sodiu (E 261), nitriţi, nitraţi, pastă de usturoi,
zahăr.

Toate acestea se amestecă în malaxoare, apoi se ambalează în membrane artificiale (de plastic), se zvântă şi se afumă industrial într-o cameră unde, teoretic, ar trebui să stea cel puţin patru-cinci zile.

În alte cazuri, se adaugă agent de afumare.


40% SARAMURĂ

Pastramă

Conţine: carne dezosată de la pulpă, spată şi muşchiul de pe spate.
Se taie în şuviţe, se sărează, după care se trece printr-un sos
condimentat cu praf de ceapă şi de usturoi, antioxidanţi, coloranţi,
agenţi de afumare şi potenţiatori de gust.
Carnea stă în sos timp de trei până la cinci zile, apoi se scoate şi
se leagă cu sfoară. Se injectează cu o soluţie de saramură de 20-40%,
apoi se ambalează în pungi de plastic, în vid.

Afumarea se face cu fum lichid, care conţine cele mai cancerigene
hidrocarburi - cele policiclice aromate.

70% SLĂNINĂ ŞI ŞORICI

Şuncă de porc

Proporţiile de carne diferă în funcţie de reţetă. Şunca ţărănească
conţine: 70% carne procesată mecanic (are în compoziţie slănină, urme de oase, şorici) - proteine din soia, toată gama de antioxidanţi,
colorant - carmin.
Carnea se injectează cu o soluţie de saramură, apoi trece în malaxoare
de trei ori.
Prima malaxare se face la o oră după injectarea cu saramură, a doua la 24 de ore după depozitarea la frig şi încă o dată la 48 de ore după maturare.
Apoi, compoziţia se pune în forme metalice care se ţin la un tratament
termic de 75 de grade Celsius. După răcire, formele se ambalează în
pungi de plastic, în vid.


de pe mail



Share

Monday, March 26, 2012

Nr.18 – Vidul-cum mincam corect

Nr.18 – Vidul

Share/Bookmark

Ierburi si plante folosite in bucataria araba

Ierburi si plante folosite in bucataria araba

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Sunday, March 25, 2012

Sainkho Namtchylak - Temple of Majtreja (Who Stole The Sky?)



Share

Sainkho Namtchylak - Ritual Virtuality

Leacuri băbeşti după Paşte



Share

DURERI DE CAP , MIGRENE - music by Dorin Achim



Share

leacuri babesti



Share/Bookmark

Zen Biology Lesson for Enlightenment



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

The Runes: Accomplishment; Odal, Othala, Othila ( Elder Futhark )



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Proof That The “Cancer Industry” Doesn’t Want a Cure

A safe and effective cure for cancer has been discovered with a drug that was once used for unusual metabolic problems. Yet, the cancer industry shows no interest with following up on dichloroacetate (DCA) research from University of Alberta in Edmonton, Canada, reported in 2007. That’s because DCA is no longer patented. (1)

That research also confirmed cancer as a metabolic malfunction, not a weird mutation of cells often explained away as a genetic issue. But the medical mafia doesn’t want you to hear about it. But it confirms what most alternative cancer therapists already know.

Since Nixon declared the “war on cancer” in the 1970s, the cancer industry has succeeded with raising money for researching very expensive chemo substances at $50,000 to $100,000 per round or more for toxic therapies that rarely work. (2)

Chemo drugs usually lead to demanding more business with drugs to ease terrible side effects (http://www.naturalnews.com/034761_cancer_drugs_toxicity_Voraxaze.html). Meanwhile, more are getting cancer and more are dying from it, mostly because of the toxic treatments.

Explaining DCA research results

Evangelos Michelakis and the Alberta University research team tested DCA on human cancer cells outside the body and in cancerous mice with profound success. DCA was once used for unusual metabolic disorders. The worst side effects, which rarely occur, include some numbness and an affected gait.

The mice were fed DCA in water, and in weeks they had remarkable tumor shrinkage. This indicates DCA can be taken orally. DCA works by restoring the cells’ mitochondria. Michelakis and his team had discovered that the mitochondria in cancer cells are not permanently damaged and irreparable. This is what mainstream medicine thinks.

With mitochondria malfunctioning, cancer cells use glucose fermentation for survival energy. This fermentation occurs when glycolysis (glucose conversion) occurs in an anaerobic cellular environment, which can be created by benign tumor masses, toxins, and low pH levels.

DCA restores mitochondria in cells to make them function properly. Another function of normal mitochondria is signaling apoptosis, or cellular self destruction. Normal cells die and become replaced constantly. But with cancer cells, the apoptosis signal is nullified, making cancer cells “immortal.” (3)

The Alberta University researchers also realized that glycolysis fermentation in cancer cells produces lactic acid. The lactic acid breaks down the collagen holding those cells together in a tumor. This allows cancer cells to easily break away from a tumor shrinking with mainstream therapies.

The researchers reasoned this is why cancer metastasizes or spreads to different parts of the body or reappears after remission from chemo.

Tragic hypocrisy

Alternative cancer therapies have little or no problem with metastatic cancer or even cancer reoccurring after remission. Most alternative cancers simply cure cancers completely.

DCA offers the cancer industry an opportunity to come up with a pharmaceutical cure that is much cheaper and safer than their current standard of care. Yet the cancer industry is ignoring this opportunity. Instead, DCA is a homeless orphan begging for research funds to avoid legal issues with off label use on cancer. (4)

Alternative cancer practitioners have always simply tried out and when they succeeded shared them with others who cared more about healing than money and power.

The medical mafia has created a matrix that demands big bucks to make big bucks for sick care instead of curing. Everyone in on the scam makes out financially. The cancer industry accuses alternative cancer therapists of quackery and taking advantage of the desperately ill for financial gain. Accusing others of your motives and crimes is called projection.

The medical/pharmaceutical complex is crony capitalism that doesn’t want a cure for cancer from anywhere.

To see a further expaination and a great documentary on a doctor that has a cure but is being suppresed by the FDA..Take a look at this video below called “Cancer Cure Documentary- Dr.Burzynski”

Sources for this article include:

(1)http://www.newscientist.com/article/dn10971

(2)http://www.sawilsons.com/gonzalez2.htm

(3)http://www.cell.com/cancer-cell/retrieve/pii/S1535610806003722

(4)http://www.dca.med.ualberta.ca/Home/Donations/

(5)http://www.khanacademy.org/video/glycolysis?playlist=Biology


VN:F [1.9.15_1155]
Rate This!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share