Saturday, April 7, 2012

Thailand Naree Pon Flower Pod Elf Women Fairies ~ karmapolice

Thailand Naree Pon Flower Pod Elf Women Fairies ~ karmapolice

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Yogis Of Tibet (2002)- Full MovieShare

The Life Of The Buddha [Full BBC Documentary- HQ] with English/Greek/Cat...Share/Bookmark

African Yoga HUDU - Stones Movementcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Friday, April 6, 2012

gopi gita bhajancybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

EXCEPTIONALA EDITIE NU RATATI!!| CODUL LUI ORESTE | Invitat: Codrin Stefanescu | 18.FEB.2012 © ANTENA 2... ~ karmapolice

EXCEPTIONALA EDITIE NU RATATI!!| CODUL LUI ORESTE | Invitat: Codrin Stefanescu | 18.FEB.2012 © ANTENA 2... ~ karmapolice

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Thursday, April 5, 2012

A Hole In A Flute by Sufi Poet HafizShare/Bookmark

Actualité Buzz : un vaisseau interstellaire en orbite autour du Soleil ?

Actualité Buzz : un vaisseau interstellaire en orbite autour du Soleil ?Share

♫ Dauphins des rêves : Mélodie des océans [ Zen et Relaxation ] ♫Share

Ancient Egyptian Meditation Music Brought To You By Sharri Plazacybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Tierra Vida - An Ayahuasca Journey ~ karmapolice

Tierra Vida - An Ayahuasca Journey ~ karmapolice

Share/Bookmark

Wednesday, April 4, 2012

Dai Ko Myo Reiki Master Symbolcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

LUNA PHAZEcybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

OM Namh Shivaya by Krishna DasShare

Spiritual health - Reiki musicShare

Om Mani Padme Hum - Original Extended Version.wmvShare

Mikao Usui Reiki(Eng)cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Tuesday, April 3, 2012

Ceaşca de sănătate- Leacuri adunate din pădurile de conifere

Share

Leacurile obţinute din brad sunt indicate în special pentru refacerea sănătăţii persoanelor care suferă de tuberculoză

Leacurile obţinute din brad sunt indicate în special pentru refacerea sănătăţii persoanelor care suferă de tuberculoză

Leacurile adunate din pădurile de conifere fac adevărate minuni, când sunt indicate în tratamentul afecţiunilor pulmonare, în hipertensiune arterială ori în nevroze. Remediile obţinute din familia coniferelor- brad, pin şi molibden-, sunt un rezervor de nutrienţi şi acţionează ca un filtru antibacterian, de mare ajutor într-o gamă variată de afecţiuni, de la cele pulmonare şi până la bolile dermatologice, digestive sau neurologice.

Bradul, eficient în afecţiunile respiratorii

Leacurile obţinute din brad sunt indicate în special pentru refacerea sănătăţii persoanelor care suferă de tuberculoză, de diferite infecţii, de reumatism sau de afecţiuni digstive.

Din luna noiembrie şi până în luna mai, în zonele de munte, acele de brad conţin o cantitate importantă de vitamina C. De la brad se valorifică cetina proaspătă şi răşina sub formă de infuzii concentrate, de sirop sau de tincturi.

Tinctura preparată din răşină de brad şi-a dovedit eficienţa în numeroase afecţiuni, cum ar fi: gastroenterita, circulaţia periferică deficitară, anemia, gripa, bolile pulmonare, nevroza şi anorexia.

Cum se prepară tinctura

Leacul se prepară din 20 de linguri de alcool de 70 de grade în care se adaugă patru linguri de răşină, lăsându-se la macerat timp de cinci zile.

După aceea, se strecoară şi se toarnă în sticluţe mici. Se administrează câte 20 de picături, diluate în 100 ml de apă, de trei ori pe zi, un interval de şase săptămâni.

Cum se prepară siropul de brad

Siropul preparat din muguri şi din conuri verzi de brad are efecte formidabile, după eforturi intelectuale şi fizice susţinute ! Acest remediu dovedit se prepară astfel : Într-o oală de lut se pune un strat de conuri verzi de brad şi de muguri, iar deasupra se toarnă miere de salcâm.

Procedura se repetă succesiv, până se umple oala. Vasul astfel pregătit (bine acoperit) se îngroapă în pământ (în grădină) sau se păstrează la rece, vreme de şase săptămâni, pentru macerare.

După acest interval, se scot mugurii şi conurile de brad, se storc foarte bine şi se strecoară siropul prin tifon în vase bine sterilizate. În caz de oboseală sau în sezonul virozelor respiratorii, se administrează câte o lingură de sirop de trei-patru ori pe zi. De fiecare dată, după administrare, nu se mănâncă şi nu se bea nimic, vreme de o oră.

Pinul este revigorant şi dezinfectant

Din acele de pin se extrag uleiuri volatile, foarte bune pentru ameliorarea diverselor afecţiuni, mai ales a celor respiratorii. În acelaşi timp, din muguri şi din ace de pin se prepară infuzii, sirop şi tincturi indicate în tratamentul tusei convulsive, în imunitate scăzută, în reumatism, în cistită sau în probleme de potenţă.

Cum se prepară infuzia din muguri...

În 500 ml de apă fiartă, se pun opt linguri de muguri de pin. Se lasă la infuzat zece minute şi se consumă când infuzia s-a răcit. Acest remediu este un leac dovedit în tratamentul bronşitei.

...şi siropul de ace

Se adună doi pumni de ace, se spală foarte bine şi se pun într-un borcan de un litru în care se toarnă miere, până când se umple borcanul. Ingredientele se lasă la macerat timp de două săptămâni, după care siropul este bun de consum (câte două linguri de două-trei ori pe zi) pentru afecţiuni pulmonare şi imunitate scăzută.

Molidul, un bun depurativ

De la această plantă răşinoasă se recoltează mugurii, scoarţa şi răşina, bogate în tanin, în vitamina C şi în ulei eteric. Datorită acestor substanţe prezente în compoziţia plantei, infuzia, siropul şi uleiul, preparate din mugurii arborelui, sunt folosite frecvent pentru efectul depurativ, calmant, antiseptic şi cicatrizant.

Cum se prepară infuzia

Infuzia se prepară dintr-o linguriţă de muguri de molid şi dintr-o cană de apă clocotită. Mugurii se infuzează 15 minute, după care ceaiul se strecoară şi se îndulceşte cu miere, după gust. Se consumă câte două căni pe zi, un interval de 15 zile, iar după o pauză de zece zile, tratamentul se poate repeta. Cura are efecte pozitive în formele uşoare sau medii ale bolilor respiratorii, în viroze şi în tuse uscată. În cazul copiilor, cura este indicată după vârsta de 12 ani.

Bine de ştiut !

Remediile preparate din conifere activează funcţiile vitale, încetinesc procesele de îmbătrânire şi contribuie la o mai bună oxigenare a creierului.

Un veritabil calmant

După o zi stresantă, bea o linguriţă de ulei de brad amestecată cu una de miere. Amestecul obţinut este un calmant cu eficienţă rapidă!


sursa click.ro